Referat: Hyllie IK - ÖT Smygehuk FF

25:e maj 19:00 Hyllie IP

Hyllie IK 0-0 ÖT Smygehuk FF (0-0)

Varningar

ÖT Smygehuk spelade 0-0 för andra matchen i rad när man fick en poäng borta mot förhandsfavoriterna Hyllie. Med två sena återbud på matchdagen tvingades vi möblera om i laget igen. ÖT inledde allra bäst och Oliver Oliveros avlossade ett skott som gick tätt över redan efter 2 minuter. Sedan blev det en lång kamp med mycket dueller där Hyllies vapen var lååånga bollar på forwards. Vår målvakt Izzettin Adigüzel behöver bara ingripa en gång under första halvlek när han räddar ett skott från nära håll. I den 44:e minuten kommer Oliver Oliveros i bra läge vid straffområdeslinjen och får på ett hårt skott som målvakten räddar och lämnar retur på. Bollen går ut till Philip Marklund som försöker placera in bollen i nät men på något sätt får målvakten upp en hand och lyckas rädda till hörna. Ytterst nära där. Första halvlek slutar således mållös och chansfattig. I matchens 64:e minut gör Izzettin Adigüzel en fin räddning på ett skott och lyckas få ut bollen till hörna. I den 77:e minuten lirkar Oliver Oliveros fram bollen till Mathias Herrström i straffområdet och Mathias ställs helt fri med målvakten från nära håll men Mathias avslut blir tamt och målvakten lyckas rädda. I den 82:a minuten kommer ÖT Smygehuk 4 mot 2 där Adam Norén först snor bollen på egen planhalva och driver sedan upp kontringen. När Adam närmar sig straffområdet släpper han ut bollen till en fri Robin Mårtensson på högerkanten men Robin tar för god tid på sig och en försvarare bryter. Nära där igen... Matchen slutar 0-0. Ett extra plus till backlinje och mittfält som gör ett stort jobb försvarsmässigt. Det har nu gått 279 minuter sedan senaste målet föll för ÖT Smygehuk FF. Måtte det lossna på lördag! I nästa match väntar Bunkeflo FF på Brovallen på lördagen den 28:e maj klockan 15:00.